Advanced Open Water Diver

De  opleiding Advanced Open Water Diver (AOWD) is de logische volgende stap na het behalen van je Open Water Diver brevet. Je hebt inmiddels wat duiken gemaakt, luchtverbruik en stabiliteit onderwater gaat je steeds beter af. Dan wordt het tijd om eens in aanraking te komen met verschillende vormen van het duiken.

Tijdens deze opleiding gaan we je  5 verschillende duiken laten maken. 5 facetten van het duiken die allemaal geheel verschillend zijn, maar het duiken als overeenkomst hebben. Denk dan aan nachtduiken, stromingsduiken, wrakduiken, duiken met een volgelaatsmasker en zo zijn er nog veel meer. Van deze 5 duiken zijn er 2 verplicht, te weten navigatie duiken en diepe duik. De overige 3 worden in overleg met de deelnemers bepaald.

Dit is een mooie maar vooral leuke manier om met andere vormen van duiken in aanraking te komen. We gaan er vanuit dat je inmiddels over een geheel of gedeeltelijke uitrusting beschikt. Is dit niet het geval dan kan je de uitrusting huren (60 euro voor 2 dagen)

Prijs AOWD opleiding: 299 euro

  • Lespakket en brevetering
  • Toegang tot duiklocaties