Open Water Diver

Als je graag in het water bent en snorkelen leuk vindt dan kan de volgende stap zijn om te leren duiken. Het ontdekken van een nieuwe wereld en zweven als een astronaut lijkt overdreven, maar is wel de realiteit. Bij Ad Fundum! kan je leren duiken.

Wij geven les volgens het PADI systeem, de grootste duikorganisatie ter wereld. De basis van dit lessysteem bestaat uit 5 theorielessen, 5 zwembadlessen en 4 buitenwaterduiken.

  • Tijdens de theorie lessen gaan we je leren wat je onderwater wel en niet mag doen, we gaan je laten kennis maken met veel soorten duikmaterialen en gekke vragen bestaan niet. We sluiten de theorielessen af met een examen om je opgedane kennis te testen.
  • De zwembadlessen gaan we gebruiken om je vertrouwd maken met het ademen onderwater en je uitrusting, maar ook met het gebruik van je uitrusting. Dit doen we middels een aantal oefeningen (skills). Het goed beheersen van deze vaardigheden zorgt er voor dat je je prettig voelt onderwater en zal ongewenste situaties onderwater voorkomen en eventueel oplossen.
  • Als je deze skills goed beheerst gaan we naar buiten. In het buitenwater gaan we deze oefeningen herhalen. En als je daar opnieuw hebt aangetoond deze oefeningen te beheersen gaan we je brevet aanvragen.

Voor de opleidingen werken wij samen met een van de grootste duikscholen van Nederland. Daar komt de duikuitrusting dan ook vandaan. Wij geven er de voorkeur aan om in kleine groepjes les te geven, voor maximale aandacht en een maximaal resultaat. Gedurende de opleiding ben je te gast bij Ad Fundum!, je zult je snel thuis voelen in onze kleine vereniging. Je betaalt geen contributie en je beslist pas na dat je gebrevetteerd bent of je lid wilt worden.

Prijs OWD opleiding: 449 euro

  • Lespakket en brevetering
  • Duikmaterialen
  • Perslucht flesvulling
  • Toegang tot duiklocaties

Wij laten je pas los als we er van overtuigd zijn dat jij je mannetje staat in die nieuwe wereld.