Links

Op internet tref je heel veel informatie aan met betrekking tot het duiken. Het is natuurlijk onmogelijk om hier alle links te publiceren. We hebben ons beperkt tot links die wij interessant vinden, mocht je echter vinden dat er in deze lijst links ontbreken die wel interessant voor bezoekers van deze site zijn dan nodigen we je uit tot het kenbaar maken van de bewuste site door ons een e-mail te sturen.

fiddlesticksTwee van onze leden (Hans en Anja) hebben besloten een reis om de wereld te maken en het verslag van hun reis en avonturen is te vinden op:
http://www.fiddlesticks.nl/

Bill Megens is de eigenaar van de duikwinkel keten Safe-diving en
heeft als passie Free-diving. Deze passie probeert hij over te brengen aan andere duikers d.m.v. free dive clinics. Ad Fundum! heeft Bill al een aantal keer als instructeur in het zwembad gehad.
http://www.freediver.nl/

Daniel van Gool en Nicolette Witvliet zijn al jaren lid van Ad Fundum! de laatste paar jaar hebben zij zich met volle overtuiging gestort op de onderwaterfotografie. De mooiste beelden tref je aan in hun digitale fotoalbum op:
http://owfoto.nl

NOB LogoIn Nederland is de NOB de vereniging die de belangen voor de duikers behartigt. Ad Fundum Vlijmen! is als vereniging lid van het NOB!. De NOB brengt veel duikverenigingen samen en ondersteunt die aangesloten verenigingen op allerlei manieren. Wat voor alle duikers interessant is, is de collectie duikstektekeningen die de NOB voor iedereen beschikbaar heeft op de website.
http://www.onderwatersport.org/